Op zoek naar een bedrijf voor mijn salarisadministratie in Breda

Ik heb een aantal jaar als marketeer gewerkt bij een drukkerij bedrijf. Ik zorgde voor alle campagnes en promoties. Na een tijdje ging ik steeds met minder plezier naar mijn werk. Ik besloot daarom om voor mijzelf te beginnen. Ik ben nu sinds een jaar de trotse eigenaar van een eigen restaurant. Ik had een pand gekocht in Breda waar ik mijn eigen restaurant had geopend. Ik had direct een aantal werknemers in dienst genomen. In het begin deed ik de boekhouding en de salarisadministratie allemaal zelf. Na een tijdje begon ik dit erg veel en overbodig werk te vinden. Ik besloot daarom om op zoek te gaan naar salarisadministratie Breda.

salarisadministratie Breda

Website

Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht naar salarisadministratie Breda kwam ik uit op de website van Slagboom administratie. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aanbiedt. Ik vond de informatie die op de website vermeld stond erg handig. Ik leerde hierom erg veel over het bedrijf en waar het bedrijf voor staat. Dit sprak mij allemaal super erg aan waardoor ik contact had opgezocht met het bedrijf. Ik laat de boekhouding nu een aantal maanden door hen doen en ik ben super tevreden.

Leave a Reply