Waarom juist een belegging in vastgoed een goed idee is

vastgoedVeel mensen met spaargeld zijn naar opties aan het zoeken. Opties om hun geld te beleggen of investeren. Dit komt mede door de lage rente op spaarrekeningen. Doordat geld op een spaarrekening eigenlijk niet meer loont, zoeken mensen naar een investeringsmogelijkheid met laag risico, en toch een mooi rendement. Staatsobligaties vallen vaak af, vanwege het lage rendement. Aandelen in bijvoorbeeld bedrijven en valuta ook, omdat u hierbij een te grote kans loopt uw geld kwijt te raken. Een mooie oplossing is een investering in vastgoed. Deze investering is onder bepaalde omstandigheden nog slimmer.

Bloeiende economie

In een bloeiende economie gaan de huizenprijzen steevast omhoog. Dit schept voor u als aankomend investeerder mooie kansen, aangezien uw geld investeren in vastgoed in een bloeiende economie een veilige en toch winstgevende investering is. SA Vastgoed heeft daarom veel vastgoedprojecten lopen in Polen. Polen kent een opkomende economie die naar alle voorspellingen ook nog jaren door zal gaan. Hierdoor stijgt de waarde van vastgoed in dit land keer op keer. Door panden te kopen, verbouwen en weer te verkopen, ziet SA Vastgoed elke keer weer een mooi rendement op haar investeringen.

Meeprofiteren

Wilt u ook profiteren van deze investeringen? Dat kan! SA Vastgoed financiert tachtig procent van haar investeringen door uitgifte van obligaties. Twintig procent van de investering wordt gedragen door eigen financiƫle middelen. Op deze manier is er voor SA Vastgoed nog een extra reden om er zeker van te willen zijn dat elke investering een mooi rendement oplevert. Kijk voor de aanschaf van deze investeringen op de website of neem contact op met de medewerkers. Ze staan voor u klaar en geven u graag een persoonlijk advies met betrekking tot uw spaargeld.

Leave a Reply